Рейтинг творів С.Талан


  1. Світлана Талан отримала відзнаку «Золотий письменник України» (засновники Тетяна та Юрій Логуші), яку отримують письменники, чиї наклади перевершили 100-тисячний наклад творів, написаних українською мовою. Автор займає третю сходинку у рейтингу найпопулярніших письменників України за версією журналу «Фокус» та Рахункової палати України (2013 р.)
  2. Її роман «Не вурдалаки» за визначенням «Книга року» увійшов до шорт-листа «Красне письменство» у 2013 («Сучасна українська проза»)                 
  3. У незалежному опитуванні та голосуванні романи письменниці «Коли ти поруч», «Розколоте небо» та «Оголений нерв» увійшли до тридцятки кращих творів останнього десятиліття 
  4. Роман «Оголений нерв» увійшов в десятку творів, написаних бездоганною українською мовою
  5. Обласною бібліотекою для юнацтва м. Івано-Франківська був проведений моніторинг рейтингу «Краща книга року в молоді Прикарпаття-2015» і роман С. Талан «Оголений нерв» було визнано найкращим у номінації «Сучасна українська проза»
  6. Роман письменниці «Оголений нерв» потрапив до 7-ки «Топ-книг для тих, хто насолоджується читанням українською мовою»
  7. Два романи авторки «Матусин оберіг» та «Букет улюблених квітів» серед десяти кращих книг сучасності (2019)
  8. За підсумками 2019 р. роман «Букет улюблених квітів» посів почесне місце серед бестселерів українською мо
  9. ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти» Міністерства освіти та науки України комісією з української літератури Науково-методичної експертизи художнє видання «Розколоте небо» зробило висновок «Схвалити для використання в загальноосвітніх навчальних закладах» (протокол №1 від 25 січня 2018 року).


Коментарі